Νέα

[-] [=] [+]


Ο Σάκης Ρουβάς Aγγελιοφόρος του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ"


 Ο Σάκης Ρουβάς Aγγελιοφόρος του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ"

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στον Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με μεγάλη χαρά, ανακοίνωσε ότι ο Σάκης Ρουβάς από σήμερα ανακηρύσσεται «Αγγελιοφόρος της “ΕΛΠΙΔΑΣ”».

«Είναι τιμή και χαρά μας, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη,  που μετά από πρόταση του ίδιου, ο Σάκης αναλαμβάνει στο πλευρό μας έναν πιο επίσημο και υπεύθυνο ρόλο. Ταυτίζει τη δράση του με τους σκοπούς της “ΕΛΠΙΔΑΣ” και μεταφέρει σ’ ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα της στράτευσης και της προσφοράς στο άρρωστο παιδί.
Τον  ρόλο του αγγελιοφόρου, που για πρώτη φορά θεσπίζει η “ΕΛΠΙΔΑ”με στόχο την προώθηση των σκοπών και των ιδανικών που πρεσβεύει, είμαστε βέβαιοι ότι ο Σάκης Ρουβάς θα τον υπηρετήσει ιδανικά. Εκ μέρους του Δ.Σ της “ΕΛΠΙΔΑΣ” τον ευχαριστούμε θερμά, πρώτα απ’ όλα για την καλοσύνη της ψυχής του! Και του ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην προσωπική του ζωή και κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Σε μια καριέρα που δεν θα φωτίζεται πια μόνο από το λαμπρό χαμόγελό του αλλά και από το γεμάτο ελπίδα χαμόγελο εκατοντάδων παιδιών…των παιδιών της “ΕΛΠΙΔΑΣ”».

«Γνωρίζω, είπε ο Σάκης Ρουβάς παίρνοντας τον λόγο,  από κοντά το έργο της “ΕΛΠΙΔΑΣ”  όλα αυτά τα χρόνια και εκτιμώ την τεράστια και ουσιαστική προσφορά της Προέδρου του, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη προσωπικά και του Συλλόγου γενικότερα....Ο ρόλος του “Αγγελιοφόρου” του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ” με τιμά ιδιαίτερα. Ταυτίζομαι απόλυτα με όσα συμβολίζει αυτός ο τίτλος γιατί πιστεύω στη δύναμη της ελπίδας, στην αισιοδοξία και στη θετική σκέψη και δεσμεύομαι ότι ως “Αγγελιοφόρος” θα μεταφέρω το μήνυμα της αγάπης και της αληθινής προσφοράς, ώστε να κινητοποιηθούμε και να συμμετέχουμε όλο και περισσότεροι, όλο και περισσότερο, για να κάνουμε τη ζωή των παιδιών της “ΕΛΠΙΔΑΣ” καλύτερη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς, είναι φίλος της “ΕΛΠΙΔΑΣ” , εδώ και πολλά χρόνια, στηρίζοντας το έργο της με πολλούς τρόπους που ποτέ δεν  θέλησε να δημοσιοποιηθούν. Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η κυρία Βαρδινογιάννη «…ο Σάκης ήταν κοντά στα παιδιά που υποφέρουν, κοντά στη λύπη τους και στη χαρά τους, κάνοντας τις δύσκολες στιγμές ευκολότερες με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο…».
 


Ημερομηνία δημοσίευσης 1/4/2009

.:Εκτυπώσιμη Μορφή:.- top -

Λίστα Νέων