Νέα

[-] [=] [+]


Mariella Nails Body and Mind Care!

 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ MARIELLA NAILS BODY MIND & CARE
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΖΥΓΟΥΛΗ
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.00
ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 109 –ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ


Τα Mariella Nails Body & Mind Care θα πραγματοποιήσουν τα επίσημα εγκαίνια του νέου concept store της αλυσίδας, την Πέμπτη 9 Απριλίου στις 20.00, στην οδό Γρ.Λαμπράκη 109 στο Πασαλιμάνι.
Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στην εταιρεία.
Η Κάτια Ζυγούλη, αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τις γνώσεις της από τους χώρους της μόδας και της ομορφιάς,  θα συμμετέχει ενεργά στην εταιρεία, με στόχο να μεταφέρει και στην Ελλάδα, μέσω των Mariella Nails, τα πιο πρωτοποριακά trends.
Τα Mariella Nails Body & Mind Care, τα καινοτομικά κέντρα ευεξίας και αισθητικής περιποίησης άκρων, αποτελούν σήμερα την ιδανικότερη πρόταση για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στην εμφάνισή τους. Η εταιρεία Mariella Nails Concept, κυριαρχεί στο χώρο της ομορφιάς, εφαρμόζοντας μοναδικές μεθόδους αλλά και τα δικά της προϊόντα για την περιποίηση άκρων.  Στο δυναμικό της εταιρείας ανήκουν 3 εξελιγμένες Σχολές Εκπαίδευσης NAILS EXPERT Institutes και ένα μεγάλο δίκτυο 25 Mariella Nails Body & Mind Care Studios.Όσοι επισκέπτονται τα Mariella Nails Body & Mind Care  μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ανανέωση στην εμφάνισή τους, έχοντας στη διάθεσή τους μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών  όπως: SPA Mανικιούρ, Ονυχοπλαστική-Φυσική ενίσχυση, SPA Πεντικιούρ, Αποτρίχωση, Μακιγιάζ, διάφορα είδη μασάζ κ.ά.

 


Ημερομηνία δημοσίευσης 8/4/2009

.:Εκτυπώσιμη Μορφή:.- top -

Λίστα Νέων