Νέα

[-] [=] [+]


"Alter Ego" ο τίτλος της ταινίας.Ο Σάκης Ρουβάς όπως δεν τον έχετε ξαναδει...

α γυρίσματα του trailer έγιναν στο φουαγιέ των Gold Class κινηματογραφικών αιθουσών, στα Village Cinemas στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Τάκης Ζερβουλάκος (διεύθυνση φωτογραφίας στην ταινία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ) δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το γύρισμα ξεκίνησε. Ο Σάκης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και το αποτέλεσμα ήταν ανατρεπτικό, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Όπως χαρακτηριστικά υπόσχεται ο πρωταγωνιστής είναι «Σίγουρα κάτι που θα θυμάσαι για πάντα!».
Ο τίτλος της νέας ελληνικής παραγωγής είναι Alter Ego. Η υπόθεση και το καστ της ταινίας θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Τη μουσική του trailer έχει γράψει το συγκρότημα «DNA».  
Μέχρι τότε απολαύστε το teaser trailer στους κινηματογράφους όλης της χώρας, από την Πέμπτη 8 Ιουνίου.
Η Village Roadshow Productions ιδρύθηκε το 2003 και ανήκει στον όμιλο της αυστραλιανής Village Roadshow, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών μέσω της  Village Roadshow Pictures, γνωστής από ταινίες όπως οι: Matrix, Matrix Reloaded, Matrix Revolutions, Ocean’s 11, Ocean’s 12, Analyze This,  Analyze That, Charlie and the Chocolate Factory. Το ξεκίνημα στην Ελλάδα έγινε με την τεράστια επιτυχία της ταινίας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
Η διανομή της ταινίας θα γίνει από την Village Films.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Village Films - 210 27 04 883, 27 04 887, 210 2704818
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
Κατερίνα Ραυτοπούλου, Τόνια Καστριώτη, Μπάμπης Μοσκόφογλου


Ημερομηνία δημοσίευσης 22/2/2007

.:Εκτυπώσιμη Μορφή:.- top -

Λίστα Νέων