Νέα

[-] [=] [+]


Η Vodafone και ο Σάκης Ρουβάς μαζί στο beach party του καλοκαιριού "Sakis on the waves"

Η Vodafone και ο Σάκης Ρουβάς αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία, γεμάτη πάθος και ρυθμό, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στο Yabanaki, στην ακτή Βάρκιζας. Κάτω από την πανσέληνο και δίπλα στο κύμα, χιλιάδες φίλοι του καλλιτέχνη απόλαυσαν μια μοναδική βραδιά, ένα beach party χωρίς προηγούμενο, που απογείωσε τους πάντες και ανέβασε τη διάθεση στο κόκκινο.
  
Η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά έγινε με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο. Η λάμψη του καλύτερου beach party του καλοκαιριού υπογραμμίστηκε από την εντυπωσιακή λάμψη των φωτοβολίδων που κρατούσαν οι χορευτές επί σκηνής, την ώρα που ο ίδιος τραγουδούσε τη μεγάλη του επιτυχία «Άντεξα». Στη συνέχεια ερμήνευσε όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες, όπως το «Όλα καλά», το «Σ’ έχω ερωτευθεί», το «Σε θέλω σαν τρελός», ενώ ενθουσίασε το κοινό με τις ερμηνείες τραγουδιών όπως «Gingo», «Satisfaction», «Δώδεκα», «Λιωμένο παγωτό», κ.α.

Τη συναυλία άνοιξε η Τάμτα, που εκτός από τις τρεις δικές της επιτυχίες, κατά τη διάρκεια της συναυλίας ερμήνευσε με τον Σάκη Ρουβά, το «Mas que nada», το «Cada vez», το «Gasolina» και το «Να μ’ αγαπάς». Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Φωκάς Ευαγγελινός.  

Μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία του Vodafone live!, οι θαυμαστές του Σάκη Ρουβά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποσπάσματα της συναυλίας, αλλά και μια μίνι συνέντευξή του, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Vodafone. Ήδη οι χρήστες του Vodafone live! έχουν αμεσότητα «επικοινωνίας» με τον καλλιτέχνη, καθώς μπορούν να «κατεβάζουν» προσωποποιημένα αυτόγραφα, φωτογραφίες, ringtones, wallpapers, να βλέπουν τα video clips του και να ακούν ολόκληρα τα τραγούδια του από τη συσκευή του Vodafone live! κινητού τους.

Η συναυλία έληξε εξίσου θεαματικά. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε και πάλι την έκπληξη, αφού αποχώρησε εν πλω, με ένα φουσκωτό, από όπου αποχαιρέτησε τον κόσμο που τον αποθέωνε.   Στη συνέχεια ακολούθησε ένα prive πάρτι για τους συντελεστές της συναυλίας και τους στενούς φίλους και συνεργάτες του Σάκη Ρουβά, στο C-Lounge, στο Island.
 
Η Vodafone και ο Σάκης Ρουβάς συνεχίζουν την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους και υπόσχονται ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και ανεπανάληπτες στιγμές στο ευρύ κοινό.


Ημερομηνία δημοσίευσης 13/3/2007

.:Εκτυπώσιμη Μορφή:.- top -

Λίστα Νέων