Νέα

[-] [=] [+]


"Υπάρχει αγάπη εδώ" από πλατίνα για τον Σάκη Ρουβά!

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΕΔΩ» ΑΠΟ ΠΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ 

Μια εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την απονομή πλατινένιου δίσκου στο Σάκη Ρουβά για τις πωλήσεις του CD «Υπάρχει αγάπη εδώ», πάντα με την υποστήριξη της Vodafone.
Το CD του Σάκη Ρουβά «Υπάρχει αγάπη εδώ», που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006, έγινε πλατινένιο ήδη από τα τέλη Ιανουαρίου 2007. Σήμερα έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 40.000 αντίτυπα, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη με την οποία αγκαλιάζει το κοινό τον δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη και κάθε νέα του δισκογραφική δουλειά, διατηρώντας τον στην κορυφή.
Τον τελευταίο καιρό είναι έντονη η παρουσία του Σάκη Ρουβά στη συμπρωτεύουσα, αφού μετά την πολύ επιτυχημένη συναυλία του στο Παλαί Ντε Σπορ πριν δύο μήνες και τις εμφανίσεις του αυτό τον καιρό στο νυχτερινό κέντρο BOOM, ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε και πάλι τη Θεσσαλονίκη για την απονομή του πλατινένιου δίσκου. Έτσι, οι θαυμαστές του και οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να γιορτάσουν μαζί του ακόμη μια σημαντική στιγμή της καριέρας του.
Την απονομή πραγματοποίησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΜΙ, κα Μαργαρίτα Μάτσα. Το «παρών» έδωσαν οι συντελεστές του δίσκου, Νεκτάριος Κόκκινος, Βαλεντίνο, Δημήτρης Κοντόπουλος και Κώστας Θεοχάρης, οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία. Στην απονομή παραβρέθηκαν επίσης ο κ. Δημήτρης Μιχόπουλος, Corporate Affairs Director της Vodafone, ο κ. Νάσος Ζαρκαλής, Consumer Commercial Director της Vodafone, ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης για θέματα πολιτισμού, κ. Βασίλης Γάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος HELEXPO, κ. Θέμης Καρτσιώτης,  η κα Δέσποινα Βανδή, ο κ. Θέμης Γεωργαντάς κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
κα Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, Corporate Communications Manager, τηλ. 210 6702166, κιν. 6944 800070, φαξ 210 6702376, e-mail: katerina.papakonstantinou@vodafone.com
κα Χριστίνα Μορφογένη, Senior Media Relations Coordinator,  τηλ. 210 6702365, κιν. 6944 600955, φαξ 210 6702376, e-mail christina.morfogeni@vodafone.com 
© Όμιλος Vodafone 2007. Η Vodafone και τα λογότυπα Vodafone, αποτελούν εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Ονόματα άλλων προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.


Ημερομηνία δημοσίευσης 24/4/2007

.:Εκτυπώσιμη Μορφή:.- top -

Λίστα Νέων